Vacature

Technisch textieloperator - hoogtechologische machine

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 899

Update: 27-08-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een gekende klant in de textielsector kijken wij uit naar een technisch ervaren operator. Er wordt een grondige opleiding voorzien, hierna ben jij verantwoordelijk voor het bedienen van een cilindrische vlakscheermachine. Werken op detail en nauwkeurigheid is een vereiste, de machine dient om de pluizen en onzuiverheden op de weefsels weg te scheren om een gaaf en zuiver oppervlakte te verkrijgen. De hoogtechnologische machine wordt ingesteld volgens verkregen instelfiches, naar gewenste kwaliteit en productiviteit. Verder ben je verantwoordelijk naar de kwaliteitscontrole om kwaliteit van het eindproduct te garanderen. Stilstand van de machine moet ten alle tijde vermeden worden.

Profiel

- Je gaat secuur en nauwkeurig te werk - Je hebt oog voor detail - Je hebt kennis van de technische kant van machines en weet storingen te vermijden - Je hebt een eerder ervaring in het bedienen van een continu machine (zelfstandig) - Kwaliteit draag je hoog in het vaandel en werkt op een veilige manier - Je hebt kennis van elektriciteit en of mechanica en je hebt ervaring met het besturen van een heftruck

Wij bieden

Voltijdse tewerkstelling met mooie opleidingskansen binnen een zeer gekend textielbedrijf. Je technische kennis zal verder bijgeschoold blijven worden, alsook het mechanisch aspect.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.