Vacature

Technische aankoper

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1668

Update: 30-03-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Het aanvragen van offertes tot het finaal afhandelen van bestellingen. Het opvolgen van de bestellingen gedurende de gehele bestelcyclus. De aangekochte goederen zijn van het type niet grondstoffen zoals; machinewisselstukken (MRO), algemene wisselstukken, constructie- materialen, labomaterialen, gereedschappen, veiligheidsmateriaal, kantoor- en bureelbenodigdheden, e.a. De technisch aankoper draagt de verantwoordelijkheid over de algemeen technische aankopen. De leverancierskeuze, het onderhandelen met leveranciers, bepalen en opvolgen van betalingscondities, leveranciersevaluatie, prospecties, prijsstudies, productstudies, marktstudies en standaardisatie zijn essentieel. Dit alles in nauw overleg met de diverse verantwoordelijken en collega’s. Het verwerken van alle technisch gerelateerde administratie zoals werkbonnen, werkstaten, interventieverslagen, voorbereiding facturatie, keuringen, e.a. Het beheer van het magazijn en stockartikelen. Opvolging betreffende artikelcoderingen, en het bepalen van minimum en maximum niveau per artikel in functie van de noodzaak behoren tevens tot het takenpakket. Je rapporteert aan de Maintenance Manager. Tevens kan je deze doelstellingen interpreteren en omzetten in een doelgericht en pragmatisch actieplan.

Profiel

Je genoot een technisch georiënteerde bacheloropleiding Je hebt reeds wat ervaring opgebouwd in dezelfde of een gelijkaardige functie U bent taalvaardigheid (zowel schriftelijk als mondeling); Nederlands: zeer goed, Engels: zeer goed; Frans: goed en notie Duits. Verder bezit u volgende eigenschappen: communicatief, teamplayer met commerciële feeling Je bent een assertieve onderhandelaar, integer, analytisch van geest, zelfstandig kunnen werken Je kan goed overweg met de Officepakketten

Wij bieden

Een ambitieuze, internationale werkomgeving met familiaal karakter. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.Een hechte groep collega’s. Een gezonde work-life balance. Interne en externe opleidingen. Prima verloning: verloning naar ervaring, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en de mogelijkheid tot fietsleasing. Géén collectief verlof dus vrij in te plannen verlofdagen. 6 extra verlofdagen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.