Vacature

Technische operator 2 ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 1582

Update: 18-03-2022

default

Tiana Martens

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot palletblokken. Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je spoort storingen en hun oorzaken op. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

Profiel

Resultaatgerichtheid Zin voor nauwkeurigheid hebben Zelfstandig werken Samenwerken als hecht team Creatief denken (inventiviteit) Plannen (= ordenen) Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen

Wij bieden

Je komt terecht in een volledig nieuw en enthousiast team. Je krijgt tijdens de eerste weken een zeer intense opleiding om de machines en het product te leren kennen. U werkt in vaste ploegsystemen (2 ploegen). Samen met jou bouwen we aan de toekomst van ons bedrijf. Je krijgt een marktconforme verloning.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.