Vacature

Technische tekenaar

Referentie: 1773

Update: 19-04-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je zet de bouwplannen van onze bijgebouwen, houten huizen, poorten, shutters, etc. om in technische tekeningen. Qua ontwerp werk je met ons eigen tekenprogramma. Je stuurt gedeeltelijk de productie aan. Je werkt nauw samen met de interne sales afdeling en het atelier, alsook met externe ingenieurs, productontwikkelaars en architecten.

Profiel

Je kan zelfstandig en in teamverband werken. Je maakt de technische plannen met de nodige precisie en zorg voor elk detail. Je hebt technisch inzicht in de bouwsector. Je beschikt minimaal over een bachelor diploma en een eerste relevante werkervaring. Ervaring met houtskeletbouw/CLT is een pluspunt.

Wij bieden

Groeiend bedrijf met oog voor innovatie en kwaliteit Familiale sfeer, waarbij communicatie centraal staat Correcte verloning Doorgroeimogelijkheden

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.