Vacature

Televerkoper

Referentie: 2241

Update: 19-08-2022

Phaedra Vanneste

Phaedra Vanneste

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor onze klant gevestigd in Kortrijk, biedt telefonische ondersteuning aan bedrijven in het kader van marketing- en salesacties en is inmiddels meer dan 10 jaar actief binnen de sector. Onze klant richt zich hoofdzakelijk op de B2B markt . Wij zijn op zoek naar een medewerker telesales voor de afdeling televerkoop. Deze afdeling verkoopt abonnementen op magazines.De functie:-Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor de telefonische verkoop van abonnementen op weekbladen. -U prospecteert actief en stelt de mogelijke abonnementen formules voor. -U luistert naar de noden van de klant, en stelt een gepaste oplossing voor. -Na het gesprek verzorgt u de administratieve opvolging van elke oproep. U belt zowel B2C als B2B.

Profiel

- Je bent commercieel ingesteld en bezit goede telefonische vaardigheden. - Je kunt zich vinden in onze bedrijfswaarden; klantgerichtheid, wederzijds respect, open communicatie. - Goed kunnen schakelen tussen verschillende domeinen. - Je hebt een enige ervaring

Wij bieden

- Je komt terecht in een dynamisch team met vlotte aanpak - Wij bieden een vast contract na een positieve interim periode - Aangevuld met maaltijdcheques - Uurrooster bespreekbaar.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.