Vacature

Textielarbeider - fysiek - fijne handelingen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 653

Update: 26-03-2021

default

Jolien Popelier

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in Meulebeke zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde medewerker in het textiel. Dit als rekopzetter, als bevoorrader van de boomscheerderij op de voorbereidings-afdeling.Je plaatst de bobijnen (textiel) volgens een bepaald patroon-schema op het rek. Je knoopt de draden aan ter voorbereiding van het boomscheren.Je bent een zeer belangrijke schakel in het proces! Dankzij jou fijn werk worden de correcte patronen geweven in de weverij!

Profiel

- Je kan communiceren in het Nederlands - Fijne motorische activiteiten zijn geen probleem voor je, denk maar een de weversknoop - Nauwkeurigheid, ordelijkheid en zelfstandigheid - Fysiek zwaarder werk|/

Wij bieden

Een tewerkstelling in een bedrijf die je werkzekerheid kan bieden in een 2 ploegenrooster. Waar iedereen zichzelf kan zijn.Interne opleidingen worden voorzien om door te groeien binnen de firma, mooie kansen dus.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.