Vacature

TIG Lasser

Referentie: 1537

Update: 16-03-2022

default

Chloë Samain

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een servicegerichte technieker om onze klanten professionele service te bieden. Monteren en lassen van werkstukken Voorbereiding van de te bewerken onderdelen (boren, slijpen, ...) Gebruikt materiaal: hoofdzakelijk inox Laswerk, constructies en assemblages controleren Fouten evalueren en indien van toepassing correcties uitvoeren Wijzigingen voorstellen, werkwijze lassen bepalen

Profiel

Fijn laswerk en ervaring met TIG lassen Diploma TSO/BSO Kennis van plan lezen Je spreekt vlot Nederlands Zeer goede kennis Nederlands, zowel lezen, schrijven en begrijpen. Je wordt ingezet op veiligheidsfunctie waar de kennis van Nederlands belangrijk is om je werk veilig te kunnen uitoefenen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Je bent gepassioneerd door techniek Ervaring in de sector is een voordeel.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende job in een dynamische & vlotte werksfeer waarbij je kan rekenen op een degelijke interne opleiding binnen een internationale groep die volop in ontwikkeling is. Wij voorzien een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen. We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een nationaal, groeiend bedrijf dat al 22 jaar actief is in Vlaanderen. Een bedrijfswagen Maaltijdcheques Ecocheques OnkostenvergoedingLeuke incentives (BBQ / Teambuildings / Foodtrucks / ...) Zeer fijne werksfeer!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.