Vacature

Toonbankverkoper - Tegels & Bouw

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1021

Update: 08-10-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant te Aalter kijken wij uit naar een toonbankbediende - gericht op tegels en bouwmaterialen. - Als toonbankbediende staat u in voor de stocktelling; aanvullen, orde en netheid toonzaal; actief en creatief meedenken aan het opstellen van acties; bediening van de klanten; marges bijhouden; opmaak en goedkeuring magazijnbonnen (Navision).

Profiel

- Klantvriendelijk, de klant centraal stellen - Ervaring met Navision is een pluspunt - Administratieve skills - Kennis van technische aspect tegels en bouwmaterialen is een pluspunt - Affiniteit en interesse in de stiel

Wij bieden

Voltijdse tewerkstelling van maandag tot en met zaterdag (beurtrolsysteem). Maandag tot vrijdag van 07u00 tot 16u00 of 09u00 tot 18u00, de zaterdag van 09u00 tot 12u00 (2 zaterdagen per maand).

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.