Vacature

Transport Planner

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2633

Update: 05-09-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor de transportplanning & telefonisch onderhoud met externe transporteurs. - Je stelt de zendingen optimaal samen, in overleg met de magazijniers en productieplanning. - Je maakt de transportlijsten en vereiste transport en douanedocumenten op. - Je verzorgt de administratieve afwikkeling met het oog op verdere rapportering. - Je controleert en registreert facturen en detecteert afwijkingen of problemen. - Je volgt lopende zendingen op en stuurt bij waar nodig, in overleg met de commerciële binnendienst.

Profiel

- Je genoot een bachelor of hogere opleiding. - Je kan terugblikken op een 3 tal jaar ervaring binnen een logistieke functie. - Je bezit een hands on mentaliteit, weet als geen ander de juiste prioriteiten te stellen en gaat voor een oplossingsgerichte aanpak. - Naast jouw planningsinzicht en sterk organisatorische vaardigheden, ben je ook een gedreven teamplayer. - Je speelt flexibel in op wijzigende omstandigheden en kan op die manier garanderen dat de deadlines nageleefd worden. - Je spreekt vloeiend NL en durft voldoende te communiceren in het ENG en FR.

Wij bieden

- Een boeiende functie met verantwoordelijkheden, ruimte voor initiatief en zelfstandig werken. - De mogelijkheid om je zowel op professioneel als op persoonlijk vlak te ontwikkelen. - Een competitief salarispakket met extralegale voordelen. (maaltijdcheques, groeps en hospitalisatieverzekering, mogelijkheid tot leasefiets, employee benefits) - Een goede work lifebalans dankzij glijdende werktijden. - Een flexibele verlofregeling met 30 verlofdagen per jaar. - Een werkomgeving waar vertrouwen, respect en innovatie centraal staan.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.