Vacature

Transport planner

Referentie: 2244

Update: 22-08-2022

default

Thirsa Vanneste

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Wat zal je doen?- Je zorgt voor het organiseren en optimaliseren van de planning van de vrachtwagens en stelt de dagelijkse ritten samen van 8 à 9 opleggers. - Je denkt geografisch na welke ritten er gecombineerd kunnen worden voor een kosten efficiënte planning. - Je registreert de planning in het ERP systeem, aan de hand van dezelfde tools maak je de planning voor onze koerier. - Je maakt afspraken bij onze particuliere klanten voor de levering van hun keuken en fungeert als tussenpersoon voor de chauffeurs en klanten. - Je volgt het verloop van de planning op en kan bijsturen indien nodig. - Je beheert de transportdocumenten. - Je rapporteert aan de planningsverantwoordelijke en bent een teamplayer.

Profiel

Wat moet je kunnen?- Je hebt een bachelor Logistiek of reeds een eerste ervaring binnen het plannen van transport. - Je bent vlot tweetalig N/F.

Wij bieden

Wat mag je van ons verwachten?- Goede verloning en extralegale voordelen - Dagwerk - Opleiding en begeleiding - Uitdagende job met doorgroeimogelijkheden in een vooruitstrevend en groeiend bedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.