Vacature

Transportplanner containers

Referentie: 1592

Update: 18-03-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je werkt ter ondersteuning van de hoofdplanner , waar je samen een tandem mee vormt. Je volgt transporten op Je zorgt voor de dagelijkse planning van containers Je verzorgt de planning van de containers voor het internationaal transport met onderaannemers. Je doet de opvolging en checkt of alles op tijd aankomt. Je hebt een sterk contact met verschillende partijen. Extern zijn dat vooral transporteurs, forwarders en klanten, intern is dat vooral Sales/ Customer Service. Je gaat probleemoplossend te werk en houdt je administratie nauwkeurig bij. Je garandeert een goede klantenservice Je zorgt voor de administratieve afhandeling van dossiers

Profiel

Je hebt 2 à 3 jaar ervaring in transportplanning, bij voorkeur containers. Je bent bekend met de transportwereld en voelt je daar helemaal thuis bij. Je stelt stressbestendigheid en probleemoplossend denken voorop. Je werkt resultaatgericht, gepaard met je organisatorisch talent. Je bent flexibel en collegiaal in een groep. Je ben geografisch up-to-date . Je hebt genoten van een logistieke opleiding. Je spreekt perfect Nederlands, en je kan je vlot in het Engels en Frans uitdrukken (gesproken en geschreven), met de nodige assertiviteit Kennis van andere talen is een plus. Je bent computervaardig.

Wij bieden

Een uitdagende gevarieerde functie binnen een productieomgeving met ruimte voor initiatief. Een onderneming in volle expansie en kenmerkt zich door een collegiale sfeer met korte en open communicatielijnen. De kracht van een stabiel familiebedrijf met vele kansen voor iemand die ze weet te benutten Een mogelijkheid om je kennis en competenties verder te ontwikkelen en zo te kunnen groeien in je job. Je krijgt de kans om je meerwaarde te bewijzen. Er is een competitieve verloning voorzien met tal van extralegale voordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.