Vacature

Transportplanner - DAG

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2531

Update: 09-05-2023

default

Tiana Martens

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je controleert alle klantenbestellingen na orderingave. - Je belt klanten actief op om de lopende bestellingen vlot te organiseren. - Je combineert en optimaliseert laad- en losmomenten. Hierbij houd je rekening met de beschikbare ruimte, materialen, rij en rusttijden … - Je verwerkt alles in SAP en regelt nauwkeurig de bijhorende administratie. - Onverwachte situaties pak je slim aan. Je bent vertrouwd met het materiaal en de problematiek die chauffeurs dagelijks ervaren.

Profiel

- Je hebt een bachelordiploma Logistiek Management of bent gelijkgesteld door ervaring. - Kritisch ingesteld, leergierig, stressbestendig, probleemoplossend en organisatorisch sterk. - Pluspunten? Kennis van SAP, Duits, Engels en/of Frans.

Wij bieden

- Een filevrije job in de buurt van Brugge. - Een fulltime aanbieding in een dynamisch en internationaal bedrijf. - Een aantrekkelijk salarispakket. - Extralegale voordelen zoals een groeps en hospitalisatieverzekering. - Maaltijdcheques. - Mogelijkheid om een fiets te leasen. - Veel ruimte voor eigen initiatief. - Een flexibele werkomgeving. - Een goede work life balance. - Teambuildings en bedrijfsevents. - De kans om bij te leren en door te groeien. - Je werkt voor een ecologisch bewust bedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.