Vacature

Meewerkend ploegchef - Nacht

Contracttype: Nachtwerk, Ploegwerk

Referentie: 793

Update: 16-06-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant te Tielt zijn wij op zoek naar een meewerkend ploegchef in de vaste nacht. - U variërend takenpakket bestaat uit: Opvolgen productie en planning; Controle en verbetering productieresultaten; Controle grondstoffen; Registratie en correctieve acties op drop out artikelen; Kennis en toepassen van kwaliteitshandboek en toleranties; Opnemen en opvolgen interne en externe klachten; Controle en registratie afvalstromen; Orde en netheid onderhouden productielijnen; Aansturen en motiveren operatoren; Uitvoering en meewerken op werking productielijn; Correcte wekverdeling opstellen; Deelname aan veiligheidsbeleid, opleidingsmomenten en onderzoek incidenten en arbeidsongevallen. - Als meewerkend ploegchef ben je een voorbeeldfunctie betreffende veiligheid en gebruik persoonlijke beschermingsmiddelen.

Profiel

- Zeer goede kennis van de Nederlandse taal - Ervaring in productie - Leidinggevende capaciteiten - Bachelordiploma - Probleemoplossend denkvermogen - Stressbestendig en efficiënt

Wij bieden

Een tewerkstelling binnen een modern textielbedrijf met doorgroeimogelijkheden, verloning staat in verhouding met ervaring en kennis. Kans op vast contact na een positieve periode via Quality Tielt.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.