Vacature

Verantwoordelijke Planning en Logistiek

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2542

Update: 22-05-2023

default

Chloë Samain

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je coördineert de planningscel en de logistieke afdeling. - Je zet verkoopsprognoses om in materiaalresourceplanning. - Door middel van een ERP pakket worden inkoopvoorstellen berekend voor de grondstoffen (zowel food al non food), die nodig zijn om aan de vraag te voldoen van halffabricaten en eindproducten. - Je evalueert de haalbaarheid mbt materialen en middelen. - Je bespreekt het plan met aankoop, met verkoop met productieleiding en met andere teamleden om problemen op korte en middellange termijn te vermijden. - Je zorgt voor een goede transportplanning. - Je houdt het overzicht over alle logistieke processen. - Je bent de schakel tussen productie, planning en logistiek.

Profiel

- Je hebt een Bachelor en hebt bij voorkeur reeds ervaring in een soortgelijke job - Je houdt van plannen en organiseren en bent oplossingsgericht - Je communiceert dagelijks vlot en correct met alle betrokken partijen (productieverantwoordelijke, aankoop, …) - Je bent stressbestendig en bent steeds voorbereid op veranderende situaties - Je bent resultaatgericht - Je werkt uitstekend met Excel - Ervaringen met een ERP implementatie - Je spreekt vlot Nederlands en goed Engels. Frans is een pluspunt

Wij bieden

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.