Vacature

Verkoop + dienst na verkoop - DHZ

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 582

Update: 21-12-2021

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een gekend familiebedrijf zijn wij op zoek naar een verkoper en dienst na verkoop op de DoeHetZelf afdeling machines en tuin.- Je bent verantwoordelijk over de inrichting van de afdeling (basis assortiment, professioneel assortiment) - Je bent het aanspreekpunt voor de klanten. - Je zal de klant zo goed en persoonlijk mogelijk begeleiden in hun aankoopproces. - Je maakt de klantenorders op. - Doorgave aan aankoopverantwoordelijke van orders en stockage.- U helpt mee in de projecten van de klanten, u kunt 3D plannen lezen en zaagplannen afwerken. - Je kan een paneelzaag bedienen.- U helpt de klanten bij het inladen van materialen (tot 30k).

Profiel

- 3D planlezen - Paneelzaag bedienen - Ervaring in de verkoop - Affiniteit met tuin en machines (DHZ) - Gestructureerd en nauwkeurig, ordelijk - Overzicht bewaren - Mensenkennis - Administratieve skills (om o.a. wisselstukken in systeem te bestellen) - U bent bereidt om in het weekend te werken|Technische scholing

Wij bieden

- U komt terecht in een familiaal bedrijf met een team waar de klant koning is. - Dit in een voltijds kader met kans op een vast contract, na positief verloop via Quality Tielt.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.