Vacature

Verkoopmedewerker - Dieren, tuin, planten

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1078

Update: 21-10-2021

default

Jolien Popelier

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een bedrijf thuis in de dieren, tuin en planten kijken wij uit naar een voltijdse verkoopmedewerker. - Als verkoopmedewerker sta je in voor het onthaal, bediening en informeren van de klanten. Je gaat mee op verplaatsing met de leidinggevende om de leveringen thuis bij mensen toe te brengen. De lasten die gedragen worden zijn niet te onderschatten, fysiek kan je dus werk verzetten. - Je bent beschikbaar tijdens de week en in het weekend.

Profiel

- Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse taal, er komt een administratief luik bij kijken. - Je bent beschikbaar zowel tijdens de week als in het weekend om te werken (voltijds). - Je beschikt over kennis of een gezonde portie interesse in de wereld van dieren, planten, tuin en bakgerief. - Ervaring met de heftruck en rijbewijs B is een groot pluspunt!

Wij bieden

Snelle opstart binnen een familieonderneming in het hartje van Tielt, voltijdse tewerkstelling een vast contract (indien positieve periode via Quality).

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.