Vacature

Verkoopmedewerker - Familieonderneming

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1013

Update: 07-10-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een familieonderneming te Tielt kijken wij uit naar een verkoopmedewerker. - Er is veel variatie binnen de job, je wordt ingezet zowel binnen het atelier (koude bereidingen, koken, ...) als in de winkel (verkoop, klanten bedienen, uitleg verschaffen over het product, orde en netheid). - Het is een voltijdse tewerkstelling van 38u verdeeld over 5 dagen (dinsdag tot en met zaterdag), op vrijdag en zaterdag dient er een volledige dag gewerkt te worden. De overige dagen zijn bespreekbaar. Flexibiliteit geven is flexibiliteit krijgen! - Kortrom: ben je gepassioneerd door kaas, ben je klantvriendelijk ingesteld, ben je een keukenliefhebber? Neem contact met ons op!

Profiel

- Klantvriendelijkheid - Verzorgd voorkomen - Commerciële ingesteldheid - Communicatief vaardig - Werken op zaterdag vormt geen probleem

Wij bieden

Voltijdse tewerkstelling (38u, dinsdag tot en met zaterdag) met het kans op verkrijgen van een vast contract. Een familieonderneming met een passie voor verkoop en kaas, omringd door kennis en liefde.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.