Vacature

Verkoopmedewerker IT en Telefonie

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 821

Update: 23-06-2021

default

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een IT firma te Tielt zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker, dit om het 40-koppig team te versterken (verschillende vestigingen en collega's op de baan).- Als verkoopmedewerker binnen de IT en multimedia zijn uw taken: Aanspreekpunt en specialist in IT afdeling; Te woord staan van klanten en begeleiden in aankoopproces; Verantwoordelijk over aantrekkelijke presentatie producten en orde en netheid; Bijscholing naar nieuwste ontwikkelingen binnen de IT en kennis voor assortiment bepaling.- Je bent dus gekend met de kenmerken en technische aspecten van de producten (IT, telefonie en multimedia).- Werkregime: van maandag tot en met zaterdag, 1 vrije dag tijdens de week.

Profiel

- Je beschikt over een zeer goede kennis van de Nederlandse taal, een goede technische kennis van de producten binnen de sector, technische capaciteiten en commerciële skills, klantvriendelijk en vindt het fijn om in een kleiner team aan de slag te gaan. - Tewerkstelling op zaterdag is mogelijk voor u, natuurlijk wordt dit gecompenseerd met 1 vrije dag tijdens de week. - U heeft genoten van een opleiding binnen de Multimedia of IT, of heeft ervaring opgebouwd in een gelijkaardige functie.

Wij bieden

Een tewerkstelling in een multimediawinkel te Tielt, dit in een 38uren week verdeeld over 5 dagen (inclusief de zaterdag).

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.