Vacature

Verkoopmedewerker Slagerij (Deeltijds 20u of voltijds 38u)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 934

Update: 14-09-2021

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Een klant te Aalter kijkt uit naar versterking in zijn enthousiast team! Onze klant is een gekende slagerij in de regio van Aalter, puur vakwerk! - De mogelijkheid bestaat om een deeltijdse functie uit te oefenen (min 20u) of voltijds (38u). De slagerij is gesloten op woensdagnamiddag en donderdag, dan heeft u ook uw welverdiende rust! Op zondag wordt er gewerkt in een beurtrolsysteem van - De mogelijkheid bestaat om een deeltijdse (min 20u) of voltijdse (38u) uit te oefenen. - Op woensdagnamiddag en donderdag is de winkel gesloten, dan kunt u genieten van uw welverdiende rust! Op maandag, dinsdag, woensdagvoormiddag, vrijdag en zaterdag wordt er sowieso gewerkt. Op de zondagvoormiddag werken ze met een beurtrolsysteem. - Ervaring in de verkoop is mooi meegenomen, maar is geen must. Als de drive, enthousiasme en de wil om bij te leren aanwezig is wordt de opleiding intern voorzien! Natuurlijk kent u wel het onderscheid tussen een lekker schelleke en salami.

Profiel

- U kunt deeltijds (min 20u) of voltijds (38u) werken - U bent beschikbaar op de zaterdag en 1 op 2 zondagen - U beschikt over communicatieve vaardigheden en een glinster commercialiteit - U heeft, al dan niet, ervaring binnen de verkoop - Goede kennis van de Nederlandse taal

Wij bieden

Deeltijdse of voltijdse tewerkstelling binnen een prachtige slagerij te Aalter, dit bij een zeer enthousiast en ervaringsrijk team.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.