Vacature

Winkelmedewerker - vers vlees - PARTTIME

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 766

Update: 26-05-2021

default

Tiana Martens

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant in de voedingssector in de grootregio van Tielt zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde verkoopmedewerkers (M/V/X). Als verkoopmedewerker krijg je variëteit in de afdelingen kaas, charcuterie, slagerij, groenten en fruit. Je hebt ervaring in de verkoop (al dan niet voeding), bent klantvriendelijk ingesteld en je ziet werk. Controle van data en het aanvullen van de winkel zal ook tot uw takenpakket behoren. In het weekend dient er ook gewerkt te worden, dit in afstemming met de collegaverkopers (volledige zaterdag of zaterdag een halve dag en zondagvoormiddag).- Er is zowel een mogelijkheid om voltijds of deeltijds aan de slag te gaan.

Profiel

Klantvriendelijk, sociaal, je ziet werk, je hebt ervaring in de verkoop en kan werken tijdens het weekend.

Wij bieden

Tewerkstelling in een bloeiend familiebedrijf in de voedingssector. Na een positieve periode via Quality Tielt verkrijgt u een vast contract.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.