Vacature

Verkoopsmedewerker - IT, multimedia + telefonie

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 731

Update: 10-05-2021

default

Julie Vandaele

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Ben jij de geboren en getogen verkoopsmedewerker waar onze klant (IT, multimedia, telefonie) naar op zoek is? Neem dan snel contact met ons op!Als verkoopsmedewerker ben je natuurlijk gekend met de kenmerken en technische aspecten van de producten, je kan bijvoorbeeld configuraties uitvoeren en de nodige uitleg van het toestel verschaffen aan de klant. Er wordt gewerkt van maandag tot en met zaterdag, dit natuurlijk met een vrije dag tijdens de week. Je komt terecht in een klein team van 3 mensen.

Profiel

Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse taal, een goede kennis van de producten binnen de multimedia IT en telefonie. Je bent beschikbaar om op zaterdag te werken, dit gecompenseerd met een vrije dag tijdens de week. Je beschikt over de nodige technische capaciteiten en de commerciële skills. Je stelt je klantvriendelijk op en vindt het fijn om in een kleiner team aan de slag te kunnen gaan. |Opleiding in de multimedia of IT.

Wij bieden

Een tewerkstelling in een multimediawinkel te Tielt, dit in een 38uren week verdeeld over 5 dagen (inclusief de zaterdag).

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.