Vacature

Verko(o)p(st)er / aanvuller

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2143

Update: 11-07-2022

default

Thirsa Vanneste

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Verkoopsmedewerker / aanvuller - aanvulster- Als Verkoper/ aanvuller zal je zowel worden ingezet in de winkel als in het magazijn. - Je bedient onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. - Samen met je collega’s zorg je voor een aantrekkelijke presentie van onze producten in de verschillende rayons. - Je volgt mee de bestellingen op en zorgt dat de rekken aangevuld blijven. - Je helpt bij het laden en lossen van de goederen: je staat in voor de goederenontvangst, het stockeren en beheren van de voorraden en het uitleveren van de goederen.

Profiel

- Je kan vlot Nederlands lezen, spreken en schrijven. - Je hebt een goede kennis van het doe-het-zelfassortiment en je bent steeds bereid hierover bij te leren. - Je bezit een goede kennis van bouwmaterialen en/of andere technische kennis. - Een glimlach bij jouw klanten en collega's? - Je steekt graag de handen uit de mouwen en fysieke arbeid schrikt je niet af. - Je hebt een verzorgd voorkomen. - Je bent leergierig en snel vertrouwd met een nieuwe werkomgeving en applicaties; vlot met de computer werken is voor jou geen probleem. - Je bent stipt en betrouwbaar en kan snel, ordelijk en gestructureerd werken. - Je bent een geboren teamplayer die steeds paraat is om daar waar nodig bij te springen. - Je bent flexibel en weekendwerk schrikt jou niet af. - Een heftruckattest en ervaring als toonzaalverkoper zijn een pluspunt.

Wij bieden

- Een toffe, uitdagende, leerrijke job in jouw buurt, en dit in een gezonde organisatie. - Optie vast na een positieve uitzend periode - Loon volgens de wettelijke barema's en of ervaring

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.