Vacature

Verkoper - doe het zelf (m/v)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2445

Update: 10-01-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Jouw klanten zijn helemaal blij want met jouw advies kan iedereen thuis direct aan de slag. De juiste oplossing vinden voor elke klant, daar doe jij het voor. Indien nodig met de hulp van collega’s en digitale hulpbronnen. - Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling en je haalt dan ook voldoening dat jouw afdeling er picobello bij ligt. - Daarnaast heb je geen schrik voor magazijn werk waarbij alles correct wordt ontvangen en geregistreerd - Ben je handig met de zaagmachine of meng je liever verf? Door interne opleidingen ben je volledig mee met nieuwe technologieën en producten. Je helpt je collega’s waar nodig en voelt je op elke afdeling thuis. - Alles met één doel: je klant nog beter helpen.

Profiel

- 'Oplossingen vinden voor klanten? Dat maakt mij gelukkig.' - 'Ik leef op in een team, neem initiatief en ga voor resultaat.' - 'Flexibele uurroosters, zelfs in het weekend, da’s ok voor mij.'

Wij bieden

- Een job vol afwisseling en uitdaging waarin ruimte is voor persoonlijke groei met de nodige opleidingen. - Kom werken voor een stabiele werkgever in een winkel dicht bij huis. - Goesting in je werk omdat je deel bent van een hecht team, waarmee je eens kan lachen en zwanzen. - Leef je uit tussen de rayons en smeer je benen alvast in want elke dag is anders. - Een job waar klanten je waarderen omdat jij voor hen een oplossing vindt. - Een loon in lijn met je verantwoordelijkheden. - Een stevige personeelskorting op het gehele assortiment. - Groeien door coaching en regelmatige opleidingen met of zonder doe het zelf ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.