Vacature

Verkoper sport

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1154

Update: 19-11-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als verkoper word je mee verantwoordelijk voor de uitstraling van de sportafdeling. In de eerste plaats op het vlak van verkoop, maar wel met voortdurende aandacht voor de winkel zelf die er op elk ogenblik van de dag pico bello moet bijliggen. Je informeert én inspireert de klanten en zorgt er mee voor dat ze geniet van echt shoppingplezier.

Profiel

- Je ziet er sportief uit. - Je bent gepassioneerd door sport. - Je hebt affiniteit met sportartikelen. - Je neemt initiatief. - Je hebt oog voor detail. - Als een klant je shop binnenwandelt vertel je hem/haar met overtuiging en kennis van zaken over wat vandaag trendy, hip en sporty is of een must-have is in de sporttak van zijn/haar interesse. - Je werkt resultaatgericht en blinkt in commercieel inzicht. - Je communiceert vlot in zowel Nederlands als Frans

Wij bieden

- Een uitdagende en inspirerende job in een succesvol familiebedrijf. - Competitief salarispakket in lijn met jouw ervaring en competenties.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.