Vacature

Verpakker - Inpakker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1757

Update: 19-04-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Binnen deze job ben je verantwoordelijk voor het uithalen en verpakken van weefsels volgens bestelling. Je bent proactief en denkt mee over verbeteringen van het huidige proces. Je houdt rekening met de klant specifieke verwachtingen. Je waakt over de orde, netheid en veiligheid in het magazijn en streeft naar een correcte uitvoering van je taken.

Profiel

Je kan je goed uitdrukken in het Nederlands. Je hebt zin voor opvolging van kwaliteit en veiligheid. Je werkt nauwkeurig, ordelijk en zelfstandig binnen een team. Je bent proactief en kan vlot met een pc werken. Fysiek werk schrikt jou niet af.

Wij bieden

Een uitgebreide opleiding. Een aangename werksfeer binnen het team. Een afwisselende job afhankelijk van de productie. Stabiele toekomstperspectieven in een financieel sterk familiebedrijf. Optie tot een vaste aanwerving met een goede verloning en extralegale voordelen (o.a. met bonussysteem en maaltijdcheques). Het familiebedrijf staat voor kwalitatieve, duurzame en lokale productie. Dankzij de hoogwaardige natuurlijke grondstof en specifieke knowhow begeven onze producten zich in een absolute nichemarkt.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.