Vacature

Vlinder in de productie in 2 ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2708

Update: 10-11-2023

default

Elise Verschoore

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Op heden zoekt onze klant naar een vlinder in de productie in 2 ploegen. Een extra medewerker die flexibel is naar werkregime, dit om stabiliteit te creëren voor de andere medewerkers en een extra alternatief te hebben bij geplande of ongeplande aanwezigheden.

Profiel

- Je hebt zin voor verantwoordelijkheid; na de opleiding zal je heel zelfstandig moeten kunnen werken. - Je bent punctueel en ordentelijk; hygiëne en kwaliteit zijn zeer belangrijk (reinigen is een substantieel onderdeel van de functie). Daarnaast is de algemene administratie (lotcontrole / reinigingspapieren / voorraadpapieren) onderdeel van de functie. - Flexibiliteit; naar jobinhoud en uurrooster. - Je bent fysiek in orde. Sommige aspecten zijn fysiek belastend. Is fysiek wel een iets zwaardere job. Om het proces correct op te volgen moeten vaak trappen worden afgelegd. Het deeg bereiden bevat ook zwaardere onderdelen, maar wordt slechts beperkt aantal keren per dag uitgevoerd. - Je bent communicatief (NL en ENG); je werkt in de verschillende productieafdelingen en moet zowel in het NL als het ENG met de collega's/ploegverantwoordelijke kunnen communiceren.

Wij bieden

- Verloning start bij €16 + maaltijdcheques, na opleiding en goede evaluatie is herbekijken mogelijk.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.