Vacature

Vrachtwagenmekanieker

Referentie: 1544

Update: 16-03-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als mekanieker sta je in voor het onderhoud, herstelwerk en innovatie van het vrachtwagenpark Onderhoud, remmen en allerhande diverse herstellingen behoren tot uw dagelijks takenpakket Je kan een groot en klein onderhoud uitvoeren Herstellen van defecten en stellen van diagnoses bij vrachtwagens

Profiel

Vakkennis is belangrijk daar je geheel zelfstandig word ingezet bij onze klanten. Een eerst stabiele werkervaring achter de rug hebben is hier vaak een must. Zelfstandig kunnen te werk gaan is een eigenschap dat onze klanten verwachten van een B&A Technieker Zeer goede kennis Nederlands, zowel lezen, schrijven en begrijpen. Je wordt ingezet op veiligheidsfunctie waar de kennis van Nederlands belangrijk is om je werk veilig te kunnen uitoefenen. Een geldig rijbewijs hebben is een echt must! dus geen voorlopig rijbewijs Attitude en werkhouding zijn een zeer belangrijke factor voor ons.

Wij bieden

Een competitieve verloning Een bedrijfswagen Maaltijdcheques Ecocheques Onkostenvergoeding Eindejaarspremie Bonussysteem Leuke incentives (BBQ / Teambuildings / Foodtrucks / ...) Zeer fijne werksfeer!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.