Vacature

Werfleider

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 812

Update: 18-06-2021

default

Thirsa Vanneste

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

wij zijn op zoek naar een Werfleider / opmeter voor onze klant regio Kortrijk- Als werfleider sta je in voor de opmeting en voorbereiding. - Met de klanten bespreek je de nodige details. - Daarna maak je het bestek op en bewaak je daarbij de gemaakte afspraken. - Ben je technisch tekenaar? Dan is dit een extra troef en maak je ook de technische tekeningen. - Bestellen van ramen, deuren met bijhorende producten en onderdelen (roosters, glas en rolluiken) is helemaal jouw ding! - Als werfleider coördineer en motiveer je de collega’s voor een vlekkeloze plaatsing. - Naar onze klanten toe communiceer je correct en beleefd.

Profiel

- Minimaal een bachelor (in hout/bouw is een pluspunt) of gelijkgesteld door ervaring - Je bent een technisch talent en zoekt pro-actief naar oplossingen. - Kan je werken of heb je kennis van Ramasoft, Winpro, Autocad of relevante software, dat is dit zeker een pluspunt.

Wij bieden

- Voltijdse job in een groeiend en dynamisch bedrijf. - Gevarieerde functie met ruimte voor eigen inbreng & ontwikkeling. - Je werkt samen met een gemotiveerd team van echte vakmensen. - Een aangename en open werksfeer met een no-nonsense aanpak. - Aantrekkelijk salaris met firmawagen en extralegale voordelen volgens ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.