Vacature

Werkvoorbereider -Dagwerk

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 941

Update: 17-09-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een metaalbedrijf Tielt kijken wij uit naar een werkvoorbereider, in dagwerk. - Als werkvoorbereider ben je een zeer belangrijke schakel binnen het bedrijf, je staat in voor het goede verloop van de workflow binnen de afdeling. - De bewerkingsvolgordes van de producten bepaal je op basis van de productieplanning. - Je stockeert de bakken op een veilige plaats met behulp van een elektrische stapelaar. - Je staat in voor de basisbediening en de toevoer van de ontvettingsinstallatie.

Profiel

- Ervaring elektrische stapelaar - Ervaring in een productieomgeving - Stressbestendig, gestructureerd, ordelijk en overzichtelijk - Goede kennis van de Nederlandse taal voor correcte lezing, analyse en administratieve verwerking van productiebonnen - Goede kennis van computerprogramma s.

Wij bieden

Tewerkstelling in een familiaal metaalbedrijf te Tielt met kans op een vast contract.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.