Vacature

Werkvoorbereider - Metaalsector

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 888

Update: 18-08-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een metaalbedrijf gekend in de agrarische sector, treinbouw, productie sector, ... kijken wij uit naar een werkvoorbereider. - Ervaring is geen must, maar dan moet de drive en motivatie er zijn om alles aan te leren. Een must is natuurlijk wel dat je een opleiding in een technische richting genoten hebt en kennis hebt van de metaalsector. - Je hebt kennis van 3D tekenpakket, bij de klant wordt er gewerkt met Solid Works. Indien je kennis hebt van een gelijkaardig takenpakket kan je Solid Works goed aanleren. - Op termijn, of indien de kennis al aanwezig is op korte termijn, neem je ook de klachtenafhandeling en opvolging voor je rekening.

Profiel

- Kennis 3D tekenpakket, Solid Works (pluspunt) of gelijkaardig takenpakket - Zeer goede kennis van de Nederlandse taal (administratief gezien) - Technisch inzicht in de metaalbewerking - Planlezen en opmaken - Dagwerk van 07u30 tot 16u00, de vrijdag start het weekend reeds om 14u00.

Wij bieden

Voltijdse tewerkstelling met kans op een vast contract waarin levenslang leren centraal staat!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.