Vacature

Winkelbediende speelgoed M/V

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2599

Update: 09-10-2023

default

Elise Verschoore

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als winkelbediende speelgoed M/V verwelkom je de klanten warm en steeds met de glimlach verder helpen. - Als winkelbediende speelgoed M/Vben je verantwoordelijk voor het correct aanvullen van de rekken en de producten van je afdeling. - Als winkelbediende speelgoed M/V verzorg je de presentatie van de artikels in de winkel. - Als winkelbediende speelgoed M/V help je mee met remodelings. - Als winkelbediende speelgoed M/V zorg je voor de orde en netheid binnen de eigen afdeling

Profiel

- Flexibel

Wij bieden

- Een gevarieerde job in een uniek familiebedrijf met een leuk en uitgebreid assortiment aan artikels. - We zijn op maandagochtend en zondagnamiddag gesloten. - Je werkt in een 4 wekenstelsel met een vast vrij weekend en daarbovenop nog een weekend met een vaste vrije zondag en een weekend met een vaste vrije zaterdagvoormiddag. In ruil voor het weekendwerk ben je nog een extra dag in de week vrij die in overleg kan gekozen worden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.