Vacature

Winkelmedewerk(st)er afdeling wonen & interieur

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1508

Update: 11-03-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. - Je helpt hen bij hun keuze en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. - Je dagelijkse taken bestaan uit het uitpakken en aanvullen van de binnenkomende artikelen. Je zorgt uiteraard voor orde & netheid en een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. - Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

Profiel

- Affiniteit met decoreren en interieur is een grote meerwaarde. - Je hebt van nature een klantvriendelijke en commerciële ingesteldheid. - Je bent stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. - Je beschikt over een echt hands-on mentaliteit. - Je werkt graag in teamverband. - Je hebt ambitie om steeds bij te leren. - Je bent bereid om op zaterdag te werken + 4 koopzondagen in het jaar. |- Je beschikt over een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Interne opleiding door je collega's en leveranciers. - Een marktconform salaris met extra voordelen. - Een vaste vrije dag in de week, één zaterdag vrij in de maand.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.