Vacature

Winkelmedewerk(st)er - Seizoen/interieur

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1032

Update: 11-10-2021

default

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. - Je dagelijkse taken bestaan uit het uitpakken en aanvullen van de binnenkomende artikelen. Je zorgt uiteraard voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. - Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

Profiel

- Affiniteit met decoreren en interieur is een grote meerwaarde. - Je hebt van nature een klantvriendelijke en commerciële ingesteldheid. - Je bent stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. - Je beschikt over een echte hands-on mentaliteit. - Je werkt graag in teamverband. - Je hebt ambitie om steeds bij te leren. - Je bent bereid om op zaterdag te werken + 5 koopzondagen per jaar.

Wij bieden

- Een afwisselende en boeiende job met verantwoordelijkheden. - Toffe werksfeer. - Interne opleidingsmogelijkheden. - 1 vrije dag op zaterdag.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.