Vacature

Winkelmedewerk(st)er wood/sanitair afdeling

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1507

Update: 11-03-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. - Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. - Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. - Je controleert de leveringen, etiketteert producten , helpt bij de aanvulling van de stock. - Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

Profiel

- Vlotte, klantvriendelijke en communicatieve instelling. - Servicegerichte mentaliteit. - Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. - Initiatief nemen. - Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken. - Ambitie om steeds bij te leren. - Je bent bereid om op zaterdag te werken + 4 koopzondagen in het jaar. |- Je beschikt over een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Een afwisselende en boeiende job met verantwoordelijkheden. - Toffe werksfeer met leuke collega's. - Interne opleiding door collega's en leveranciers. - Een vaste vrije dag in de week en één vrije zaterdag in de maand. - Een marktconform salaris met extra voordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.