Vacature

Zaagoperator - dagwerk

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1938

Update: 20-05-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Dankzij je inzicht en technische voeling kan je de zaagmachines correct instellen naar aantallen en lengte. Een technische tekening lezen is soms nodig. - Gezaagde profielen ga je per bestelling stapelen op de voorziene plaatsen. - Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven orders. - Je draagt kwaliteit van je werk hoog in het vaandel. - Je bent je bewust van veiligheidsnormen. - Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

Profiel

- Affiniteit met techniek is een must! - Ervaring als zaagoperator is een sterke plus, maar is geen vereiste. We voorzien een opleiding on the job!|- Je behaalde minimum een middelbaar diploma.

Wij bieden

- Een vaste job in een sterk groeiende, internationale omgeving. - Een autonome functie met een uitgebreide opleiding on the job wanneer je start. - Talloze mogelijkheden om de teamsfeer te versterken: Pingpong, snooker, tafelvoetbal, een ontspanningsruimte, personeelsfeesten,... - Een open bedrijfscultuur waar innovatie en klantgericht denken bovenaan staan. - Steeds beroep kunnen doen op een enthousiast team van enorm getalenteerde collega's die jou snel alle kneepjes van het vak leren. - Een mooie verloning naargelang jouw kennis en ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.