Vacature

Zager metaal

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2290

Update: 20-09-2022

default

Tiana Martens

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Aan de hand van een plan zaag jij alle stukken op de correcte maten. Je werkt tot op de mm, want een te klein of te groot stuk, kan voor heel wat montage problemen zorgen. - De stukken die door jou gezaagd werden, ga je controleren of alles in orde is.

Profiel

- Je bent iemand die graag nauwkeurig te werk gaat. - Je zorgt voor orde en netheid op je werkplaats. - Je kan goed communiceren in het Nederlands. Elke andere taal is mooi meegenomen. - Geen ervaring, maar wel een portie motivatie om de job aan te leren? Geen probleem, de job wordt van 0 aangeleerd!

Wij bieden

- Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar je volledig jezelf kan zijn. - Er worden tal van opleidingsmogelijkheden aangeboden zodat je de beste versie van jezelf kan zijn. - Naast een tal van opleidingsmogelijkheden en een tof team, krijg je er natuurlijk ook een loon volgens je ervaring aan gekoppeld, aangevuld met maaltijdcheques.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.