Vacature

Aansluiter gas/elektriciteit

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2674

Update: 25-10-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor de aansluitingen van gas en elektriciteit. - Je functie is polyvalent: je hebt geen schrik om je handen vuil te maken en de aansluitingen te verrichten in de grond, alsook sta je in voor een propere afwerking. - Materiaal voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, …) - Installaties op zeer lage spanning installeren en aansluiten (telefonie, informatica, brandalarmen, …) - De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren - Een diagnose stellen van storingen aan installaties en de defecte onderdelen herstellen - Verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten - Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, …) - Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen - Een elektrisch verdeelbord in residentiële of tertiaire gebouwen plaatsen en bedraden - Het verdeelbord aansluiten op de uitrustingen - De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen

Profiel

Nice to have: Fluvius attest, VCA attest, BA4 en/of BA5

Wij bieden

- Een zeer correcte verloning. Daarnaast bieden wij ook een auto + kilometervergoeding aan. - Onze techniekers gaan op baan met een uitgeruste kar met materiaal van de hoogste kwaliteit. - Veel doorgroeimogelijkheden, gemotiveerde mensen met een gedreven werklust zullen dus zeker op hun plaats zitten bij ons.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.