QUALITY JOBS 20

Quality is een uitzend-selectiekantoor voor arbeiders en bedienden die een vaste job willen. In onze zoektocht naar de perfecte match tussen uitzendmedewerker en bedrijf screenen we niet enkel op de competenties van de kandidaat maar houden we ook sterk rekening met de bedrijfscultuur. Zo geven we zowel het bedrijf, de medewerker als onszelf de garantie op een langdurig en kwalitatief resultaat.

Onze troeven
QUALITY JOBS 16

Onze troeven

Kwaliteit

Kwaliteit komt altijd bovendrijven. En zoals onze naam doet vermoeden, gaan we bij Quality resultaatgericht te werk. Onze kandidaten worden gescreend op basis van ervaring en opleiding en krijgen een intensieve begeleiding in hun zoektocht naar een vaste job. Bij Quality zijn we pas tevreden als er een perfecte match is tussen bedrijf en uitzendmedewerker.

Service

Als de people business bij uitstek is persoonlijke service de rode draad doorheen ons werk, zonder daarbij het professionele aspect uit het oog te verliezen uiteraard. Aan de hand van een intensieve opvolging en continue evaluatie, zowel van uitzendmedewerker als bedrijf, bereiken we keer op keer de beste uitkomst voor alle partijen.

Vaste jobs

Quality is gespecialiseerd in vaste jobs voor arbeiders en bedienden. Voor werkzoekenden betekent het dat we hen een job met toekomst bieden. Werkgevers zijn bij ons dan weer zeker een sterk gemotiveerde kandidaat te vinden. In beide gevallen leidt dat tot optimale resultaten voor iedereen.

Flexibiliteit

Niemand kan twee heren dienen? Bij Quality denken we daar anders over. Wij stellen ons volledig ten dienste van onze klant-bedrijven en onze klant-kandidaten. Dat vertaalt zich in een voortdurend streven naar tevredenheid voor beide partijen. Want wij kunnen het pas zijn als ook onze klanten dat zijn. Voor minder gaan we bij Quality niet.

QUALITY JOBS 01

Kom werken bij de

Quality-family

Quality is een sterk groeiend uitzend-selectiekantoor met gezonde ambitie voor de toekomst! Ben jij ook commercieel ingesteld met een gedreven focus op 100% kwaliteit? Dan hebben wij alvast de perfecte match!

Join the Quality-family
QUALITY JOBS 09

Kom langs

in een van onze

3 kantoren

Bezoek een kantoor