Vacature

Accountant

Referentie: 2298

Update: 22-09-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als Accountant sta je in voor de algemene en analytische boekhouding van de hoofdvennootschap en enkele andere entiteiten. Jij zal onder meer: - Aankoopfacturen verwerken via een semi automatisch scanningssysteem. - Verkoopfacturen en bankuittreksels importeren en verwerken. - Aanspreekpunt zijn binnen het team op het vlak van BTW (geen puur Belgisch verhaal), met de bedoeling deze expertise verder uit te bouwen. - Diverse aangiftes opmaken en indienen. - De maandelijkse en jaarlijkse afsluiting opmaken. - De voorraad/stock opvolgen (link tussen boekhouding en logistiek). - De aangifte vennootschapsbelasting voorbereiden, geen voorkennis vereist, wel interesse hierin. - Assisteren bij de external audit en contact met revisoren.

Profiel

- Minimum een eerste relevante werkervaring op zak. - Verantwoordelijkheid opnemen. - Zelfstandig & punctueel werkt. - Goed in team kan werken.

Wij bieden

- We bieden je een gevarieerde en uitdagende functie in een ambitieus en succesvol familiebedrijf, dat tevens één van de grootste spelers in zijn sector is. - Een job in een onderneming met een open sfeer en waar geïnvesteerd wordt in persoonlijke ontwikkeling. Je kan rekenen op een team van enthousiaste collega's en een ervaren management die je met raad en daad bijstaat. - Een opleiding een op maat en een competitief verloningspakket dat in lijn ligt met jouw ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.