Vacature

Accountant

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2419

Update: 30-12-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor de maandelijkse en jaarlijkse afsluit. Je legt deze finale cijfers voor ter controle aan het extern boekhoudkantoor. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedrijfsrevisor. - Je bent eindverantwoordelijk voor de debiteuren en crediteurenopvolging. - Je bent verantwoordelijk voor de fiscale aangiftes. - Je helpt mee bij de opmaak van diverse rapporteringen. - Je calculeert de kostprijs van de koekjes en zet hierbij de eerste stappen in een controlling, waarbij een verder groeipad mogelijk is. - Je rapporteert aan de Finance Manager en werkt nauw samen met de Accountant.

Profiel

- Kennis van SAP is een troef. - Je bent nieuwsgierig, stelt manieren van werken in vraag en bent constant op zoek naar verbetering. - Je bent analytisch, proactief, stressbestendig en resultaatgericht. - Je bent een echte teamplayer, waarbij je je bij cross departementale samenwerkingen als een vis in het water voelt. |- Je bent in het bezit van een masterdiploma of hebt min. 3 jaar relevante ervaring binnen een productieomgeving.

Wij bieden

- Je maakt deel uit van een internationaal gerenommeerd en geapprecieerd voedingsbedrijf. - Doorgroeimogelijkheden in een mensgericht familiaal bedrijf dat staat voor een sterk merk. - Glijdende werkuren, met de mogelijkheid tot telewerk. - Jaarlijkse activiteiten georganiseerd door het feestcomité.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.