Vacature

Accountmanager

Referentie: 654

Update: 26-03-2021

default

Julie Vandaele

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Ben jij de accountmanager die de producten en het bedrijf mee in de kijker plaatst?Je bent verantwoordelijk voor de bestaande en de te uit te breiden internationale klantenportefeuille voor de Europese markt. Je bent het aanspraakpunt van de klanten, je volgt ze van A tot Z op, je speelt op de noden (die je analyseert) van de klant in. Je voert een actieve prospectie uit om de klantenportefeuille uit te breiden. Door een nauw contact met het sales team bouw je aan een duurzame klantenrelatie, alsook sta je nauw in contact met de logistieke - en kwaliteitsdienst. Rapportage doe je aan het hoofd van de verkoopsafdeling.

Profiel

- Master diploma of relevantie ervaring in de sector van de machinebouw - Affiniteit met landbouw is een zeer sterk pluspunt - Goede communicatie, correcte rapportering - Cijfermatige ingesteldheid - Collegiale opstelling, teamplayer - Vlotte uitdrukking in het Nederlands, Frans, Engels en Duits! - Oplossingsgericht nadenken en creatieve denkwijze - Prospecties uitvoeren, deelnemen en bezoek aan beurzen en klantenbezoeken geven je een boost|Master diploma of relevantie ervaring in de sector van de machinebouw

Wij bieden

Tewerkstelling bij een sterk financieel gezond bedrijf. Ze zijn een sterke speler in de constructie en ontwerp van industriële machines.Binnen deze functie is er een aantrekkelijk loonspakket, dit gekoppeld aan de ervaring. Laptop, gsm en bedrijfswagen behoren hier ook tot toe.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.