Vacature

Accountmanager

Referentie: 2466

Update: 21-02-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent het aanspreekpunt voor je eigen klantenportefeuille, je analyseert hun specifieke noden en verwachtingen en vertaalt deze naar concrete oplossingen. Je begeleidt ze gedurende de verschillende stappen van hun project met het nodige advies en technische ondersteuning. - Je zorgt ervoor dat de offertes en projecten op tijd en binnen budget uitgevoerd worden zodat de klanten tevreden zijn over de producten en diensten. - In samenwerking met o.a. de Sales Manager ga je door middel van prospectie op zoek naar nieuwe klanten en onderzoek je het marktpotentieel. - Het is een combinatie van commercieel werk en een passie voor kunststoftechnieken.

Profiel

- Je hebt minimum een bachelor diploma in een technische of commerciële richting. - Je hebt bij voorkeur minstens 5 jaar ervaring in de kunststofsector (spuitgieten, extrusie, thermoplasten,...). - Je stelt de klant centraal, bent stressbestendig en oplossingsgericht. - Je bent communicatief sterk zowel in het Nederlands, Frans als Engels. - Je bent innovatief, staat open voor vernieuwing en kan je flexibel opstellen. - Je bezit een ondernemende geest en een uitgesproken hands on mentaliteit.

Wij bieden

- Glijdend uurrooster is bespreekbaar. - Functie is 90% binnendienst. - Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in je functie door middel van opleidingen en interne trainingen. - Er is veel ruimte voor initiatief en groei binnen de organisatie. - Samen met een team van enthousiaste collega's krijg je een unieke kans om deel uit te maken van een toonaangevend bedrijf met open cultuur waarin je jouw passie en vaardigheden verder kan uitbreiden. - Naast de leuke werksfeer kan je rekenen op een uitdagende loonpakket, aangevuld met extralegale voordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.