Vacature

Administratief bediende

Referentie: 735

Update: 14-05-2021

default

Ilham Reffaki

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Jij bent een administratieve duizendpoot. We zoeken vooral een doener, iemand die de goesting heeft in een gevarieerde job in een West-Vlaamse KMO.Takenpakket: - Je zorgt voor een goede administratieve verwerking van de inkomende verkoop-, verhuur- en werkbonnen. - Je organiseert de transporten van A (Aanvraag offerte) tot Z (Zending is aangekomen) op. - Je behartigt in afwisseling met jouw collega's de telefonie en verwelkomt de bezoekers, klanten en leveranciers. - Je staat open voor heel wat administratieve en boekhoudkundige taken en springt bij waar nodig.

Profiel

- Je behaalde minimum een bachelor diploma. - Master diploma is zeker een pluspunt. - Je bent van nature een organisatorisch en administratief talent. - Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, Frans en Engels. - Je kan vlot overweg met MS-Office. - Ervaring met ERP-pakket is een pluspunt. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking

Wij bieden

Je komt terecht in een innoverend familiebedrijf dat zich focust op lange termijn en optie vast.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.