Vacature

Administratief bediende

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 767

Update: 26-05-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in een bepaald metaalproduct zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Als administratief bediende ben je de rechterhand van de ambitieuze zaakvoerster. Je taken zijn o.a.: Boekhoudkundige taken; Opmaak voorschotfacturen; Nacalculatie; Opvolging van stockbeheer en plaatsing bestellingen; In orde stellen van parkeervergunningen en autoverzekeringen; Inventarisopmaak; Eerste telefonie. Alsook bent u de verantwoordelijke betreffende de sociale media, we denken dan aan facebook en Linked-In.- Voor deze mooie administratieve functie zoeken we iemand die deeltijds aan de slag kan, er is een mogelijkheid tussen de 20 en 30 uur per week te presteren tijdens de week.

Profiel

U heeft een zeer goede kennis van de Nederlandse taal, ervaring in boekhoudkundige taken, ervaring in nacalculatie en administratie. Je kan toveren met excel en bent op zoek naar een lange termijnbinding met onze klant. |Administratief gerichte opleiding.

Wij bieden

Een tewerkstelling in een familiebedrijf in de metaalsector in de grootregio van Tielt. Na een positieve periode via Quality Tielt verkrijgt u een vast contract. Het is een job met zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en uitdaging.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.