Vacature

Administratief bediende

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1535

Update: 16-03-2022

default

Zoë Depoortere

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een advocaten kantoor te Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende

Profiel

- Je hebt een aangepaste opleiding genoten - Je werkt nauwkeurig en precies - Je bent stressbestendig en beschikt over een goed organisatievermogen - Je bent discreet - Je hebt een uitstekende kennis van de office pakketten - Je spreekt en schrijft vlot Nederlands. Basiskennis van Frans is een must - Je bent: gemotiveerd, positieve uitstraling, sociaal, contactvaardig, vrolijk, teamplayer, collega’s uit de nood helpen, loyaliteit, flexibiliteit, maturiteit - Ervaring in een advocatenkantoor is niet noodzakelijk, maar wel een pluspunt.

Wij bieden

- De mogelijkheid te werken in een stabiele en aangename werkomgeving - We bieden je een fulltime of parttime functie met optie vast contract na een positieve uitzendperiode - Aantrekkelijk salarispakket

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.