Vacature

Administratief bediende - bouwsector

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 749

Update: 08-09-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant in de grootregio van Tielt in afbraak en grondwerken zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Een zeer goede kennis van de Nederlandse taal en goede kennis van het Frans is een vereiste. Als administratief bediende sta je in voor de taken betreffende de weegbrug (assistentie verlening, correcte digitalisatie, systeem klaarplaatsen, ...); verzorg je de eerste telefonie, mailverkeer en briefwisseling; klasseer en archiveer je documenten; maak je offerte op in BOUWSOFT; verzorg je de planning in EXCEL (kennis Microsoft Office Pakket); ... Alsook verleen je assistentie bij de boekhouding en de zaakvoerder indien ruimte over. - Naast de computerkennis, zeer goede kennis Excel beschik je ook over een technische kennis naar grondwerken toe.

Profiel

Je hebt een zeer goede kennis van de Nederlandse taal, een goede kennis van het Frans (durf en zekerheid). Je hebt een zeer goede beheersing van Excel (Microsoft Office). Kennis van Bouwsoft is een pluspunt, geen vereiste. Je hebt genoten van een bachelordiploma of heeft de nodige ervaring in de bouwsector opgedaan. |Bachelordiploma.

Wij bieden

Een tewerkstelling in een familiebedrijf in de grootregio van Tielt, dit gespecialiseerd in de afbraak en grondwerken. Na een positieve periode via QUALITY verkrijgt u een vast contract.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.