Vacature

Administratief bediende klantenfacturatie

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2975

Update: 07-05-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als administratief bediende klantenfacturatie ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig verwerken van facturatiegegevens binnen het bedrijf. In samenwerking met verschillende teams zorg je ervoor dat de facturatieprocessen soepel verlopen. Dit door: - Nauwkeurige verwerking van facturatiegegevens in het systeem. - Analyse van grote datasets om trends en patronen te identificeren. - Samenwerking met diverse belanghebbenden om eventuele discrepanties in facturatiegegevens op te lossen. - Ondersteuning bieden bij facturatievragen en -verzoeken, zowel intern als extern. - Actief bijdragen aan de optimalisatie van het facturatieproces door suggesties voor verbeteringen. - Zorgen voor rapportage van facturatieprestaties en trends aan het management. - Verwerking van verschillende probleemlijsten met betrekking tot facturatie.

Profiel

- Je hebt een scherp analytisch vermogen. - Je bent een pro in het verwerken van grote datasets. - Nauwkeurigheid en precisie zijn jouw sterke punten. Je hebt een oog voor detail. - Je staat open voor het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en kennis en bent bijzonder enthousiast om bij te leren. - Communication is key: je bent een teamspeler die proactief is in groepsverband en ook autonoom werken. - Je hebt een plichtsbewuste houding en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie.

Wij bieden

Naast investeren in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling zijn er nog heel wat andere extra's: - Een mooie uitdaging met een groeitraject op maat. - Een loopbaan in een groeiend, Belgisch bedrijf in een boeiende sector met horizontale structuur. - Dynamische en humoristische collega's met een hart voor het bedrijf en elkaar. - Een fulltime job met een flexibel uurrooster, waarbij je met plezier de 13 ADV dagen in een werkweek van 38u bijneemt. - Een mooi salarispakket met tal van voordelen zoals maaltijdcheques, groeps-, invaliditeits- en hospitalisatieverzekering (tand- en brilzorg inclusief), loonbonus en meer. - Een geweldige sfeer, zowel tijdens de werkuren als tijdens de vele evenementen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.