Vacature

Administratief bediende M/V

Referentie: 2129

Update: 06-07-2022

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je verleent assistentie aan onze vertegenwoordigers en product managers - Je ondersteunt je collega's met administratieve zaken - Je belt klanten en doet de klantenopvolging. - Je volgt offertes en bestellingen op

Profiel

- Je hebt technische kennis en/of interesse in techniek (elektriciteit) - Je hebt een goede kennis van Nederlands en Frans. Kennis van Engels is een pluspunt. - Je kan zowel zelfstandig als in groep werken. - Je bent klant en servicegericht met een hands on mentaliteit. - Je woont bij voorkeur in een straal van maximum 40 km rond Deinze.

Wij bieden

- Een gevarieerde job in een dynamische kmo in volle groei - Een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen je functie - Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.