Vacature

Administratief - commercieel medewerker m/v

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2206

Update: 12-08-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Ingave orderbons voor België en export (foodservice & retail).- Regel van documenten voor export containers wereldwijd (Bill of lading, gezondheiscertificaat, EUR1, contacten met expediteurs en veearts, papieren opladen op websites).- Wanneer nodig vervangen van collega's (receptie goederen, aanbellen klanten, uitdrukken verpakkingsetiketten).- Regelen, toewijzen en opvolgen van transporten aan EU transporteurs voor de commerciële collega's.- Opvolgingen debiteuren (betalingen)- Prijsaanpassingen in het computersysteem, klantencreatie- Aanvragen kredietverzekering voor de nieuwe klanten.- Opmaak letters of Credit (bank (betaal) papieren) voor wereldwijde aankopen.- Opvolgen stock bij externe diepvriesopslagplaatsen.- Rapporteren aan de zaakvoerder.

Profiel

- Je voert graag én correct administratief werk uit.- Je hebt bij voorkeur een diploma master handelswetenschappen of gelijkwaardig door voldoende ervaring.- Je werkt graag gefocust samen met je collega's en steekt graag de handen uit de mouwen voor de goede en snelle vooruitgang van zaken.- Je beheerst de Nederlanse, Franse en Engelse taal. Spaans is een zeer groot pluspunt.- Je hebt een goed redeneervermogen om uw werk correct te plannen en uit te voeren.- Je woont binnen een straal van 20km rond Waregem (ecologisch en praktisch voordeel).

Wij bieden

Het bedrijf heeft een zeer goede reputatie opgebouwd als werkgever. Verloning, aangename werksfeer, de werkomgeving evenals het internationaal karakter worden als aangenaam ervaren. Dit verklaard ook het weinige verloop van collega's.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.