Vacature

Adviseur / Projectverantwoordelijke raamdecoratie en gordijnen

Referentie: 2989

Update: 22-05-2024

default

Peggy Crevits

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Adviseren van klanten over de producten en diensten .- Opmeten en evalueren van ruimtes voor installatie .- Ontwerpen van op maat gemaakte voorstellen en ze daarna gaan voorstellen .- Plannen en coördineren in overleg met het team om daarna tot uitvoering te komen .- Je volgt alles op van begin tot eind .

Profiel

- Sterke sociale en communicatieve vaardigheden zijn hier zeer belangrijk .- Je hebt een passie voor interieur en design .- Sterke sociale en communicatieve vaardigheden zijn hier zeer belangrijk .- Je hebt een proactieve en flexibele werkinstelling .- Zelfstandig kunnen werken .

Wij bieden

- Een veelzijdige , voltijdse functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf .- Goed salaris met extralegale voordelen .- Kansen tot bijscholing en professionele groei door training .- Een open bedrijfscultuur met ruimte voor persoonlijke inbreng en verantwoordelijkheid .

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.