Vacature

Afdelingsverantwoordelijke doe-het-zelf afdelingen

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2936

Update: 17-04-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke voor de doe-het-zelf afdelingen verf - tuin - auto - fiets - hout. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van de afdelingen verf, tuin, auto, fiets en hout. - Je helpt hierbij mee bij de aankoop, je volgt voorraden op en doet hiervoor de bestellingen. - Samen met de leveranciers zorg je ook voor vernieuwing in het assortiment. - Je hebt aandacht voor een goede planning van de medewerkers voor deze afdelingen. - Uiteraard werk je ook mee in de winkel als verkoper. - Klantentevredenheid draagt de klant hoog in het vaandel. - Je onthaalt de klanten op de afdeling, helpt hen verder in hun zoektocht en zorgt voor een deskundig advies. - Klantenservice is heel belangrijk. Je beschikt over voldoende productkennis en je hebt oog voor klanten die jouw hulp kunnen gebruiken. - Een verzorgde afdeling is noodzakelijk. Je werkt actief mee in het uitzetten en presenteren van de producten. - Je hebt oog voor detail en bent ordelijk. Je werkt graag grondig en hebt zin voor initiatief.

Profiel

- Wij zijn op zoek naar iemand met een sterke zin voor verantwoordelijkheid, die mensen kan aansturen. - Iemand die van aanpakken weet, initiatief neemt en samen met leveranciers en een goed team deze afdelingen telkens opnieuw vernieuwt. - Goed in team kunnen functioneren is essentieel, je komt terecht in een warme bende. - We zoeken iemand die hulpvaardig is en flexibel

Wij bieden

- Wij bieden jou graag een fulltime job op lange termijn waarin je kan groeien en blijvend bijleren. - Je komt terecht in een team ervaren collega's. - De klant is een groeiende onderneming die elke dag met veel plezier vele klanten ontvangt.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.