Vacature

Algemeen Mechanisch Monteur

Referentie: 2481

Update: 20-03-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Na een grondige inwerkperiode op de werkvloer sta je in voor de montage van hydraulische cilinders, groepen, manifolds en de montage van leidingwerk. - Alle werken dienen op een kwalitatieve en veilige manier uitgevoerd te worden. De vooropgestelde veiligheidsmaatregelen dienen in acht genomen te worden alsook de voorziene arbeidstijden.

Profiel

- Je hebt een diploma secundair onderwijs in een technische studierichting. - Je bent een gemotiveerd en enthousiast persoon, je kan heel nauwkeurig en precies werken. - Je bent een harde werker en een doorzetter. - Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. - Je streeft naar perfectie. - Je bent technisch ingesteld en kan plan/schema lezen. - Je houdt van variatie en uitdaging.

Wij bieden

- Een uitdagende en afwisselende baan binnen een ambitieus bedrijf met een familiale sfeer en waarin er een nauwe samenwerking is met de dynamische, internationale groep. - Je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen en we bieden een marktconform salaris dat kan worden aangevuld met allerlei voordelen alle aard (maaltijd en ecocheques, mogelijkheid tot starten van een fietslease, hospitalisatieverzekering, …). Het reguliere verlof wordt bovendien ook aangevuld met 15 ADV dagen die vrij kunnen worden opgenomen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.